Er bestaan talloze manieren om het uiterlijk van uw gezicht te verbeteren of herstellen. Denk hierbij aan een ontspannende massage, zuurstof gezichtsbehandeling en klassieke dieptereiniging. Hier vindt u de top 5 meest populaire gezichtsbehandelingen van dit moment.

Heeft u een specifieke huidaandoening of wilt u een professional spreken? Dan kunt u het beste een afspraak maken met on via ons contact formulier. Wij zijn specialisten op het gebied van haar, huid en nagels. Wij gebruiken altijd onderbouwde methodes en unieke behandelingen zodat u gegarandeerd uw succes kunt behalen.

Zuurstof gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling maakt gebruik zuurstof en anti-ouderdom crème om uw huid een stuk vitaler te maken. Hierdoor verminderen rimpels en oogt uw huid direct een stuk voller. Als zelfs celebraties positief zijn over het eindresultaat, dan mag u ervan uitgaan dat het een betrouwbare behandeling is. Professionals adviseren tegenwoordig om deze behandelmethode maandelijks te volgen.

Microneedling Dermapen

Bij microneedling prikt een therapeut kleine gaatjes in uw huid door middel van een dermaroller. Dankzij de minuscule naalden ontstaat een nieuwe laag collageen en celweefsel op uw huid. Dit zorgt voor een ongerimpelde en uiterst stevige huid. De professional past microneedling toe op uw gezicht en behandelt doorgaans littekenweefsel, rimpelvorming en grote openingen op het huidoppervlak.

Wanneer de huidtherapeut een steriele naald in uw huid prikt, dan geneest uw lichaam op natuurlijke wijze. Dit vertaalt zich in een strakker en jonger uiterlijk, dan wanneer u kiest voor een kunstmatige gezichtsbehandeling. De meest populaire dermaroller bevat minuscule naalden en komt meestal met een diameter van 0,5 of 2,5 millimeter. Zo dringen ze diep tot in uw huidlaag door en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele pijnlijke bijwerkingen.

Hot stone gezichtsbehandeling

De hot stone gezichtsbehandeling staat al jaren bekend om een helende werking. Deze behandelmethode verstevigt uw huid en vermindert donkerkleurige wallen onder uw ogen. De professional masseert de stenen over uw gezicht en verbetert zo de bloedsomloop in uw lichaam. De meeste mensen hebben stenen thuis liggen en kunnen de behandeling zelfstandig uitvoeren. Voor iedereen die zich liever laat verwennen in een spa, betaalt ongeveer 70 euro per behandeling.

Wilt u uw lichaam stimuleren met snikhete of ijskoude stenen. Dankzij deze methode verdwijnen giftige stoffen uit uw lijf en herstellen de klieren in uw lymfe. Daarnaast komt de behandeling met nog een aantal voordelen. Hierbij kunt u denken aan het ontspannen van uw spieren of het verminderen van andere pijngevoelens. Het ligt er maar net aan welk resultaat u beoogt te behalen met de hot stone gezichtsbehandeling.

Klassieke dieptereiniging

Uiteraard mag de klassieke dieptereiniging niet ontbreken in dit rijtje top 5 meest populaire gezichtsbehandelingen. Deze behandelwijze is te vergelijken met een standaard gezichtsmasker. Dankzij deze voortreffelijke dieptereiniging verdwijnen onzuiverheden in uw huid en worden viezigheden en oliën gemakkelijk verwijderd. U kunt maximaal twee keer per week gebruik maken van deze behandelmethode.

Bovendien is diep reinigen bedoeld voor mensen die graag op een natuurlijke wijze behandeld willen worden. Deze behandelwijze gebruikt dan ook geen apparaten en is dus ontzettend fijn en doeltreffend voor de gezondheid van uw huid. De specialisten gebruiken voedzame crèmes, hydraterende gels om uw huid weer volledig in balans te brengen. Het overkoepelende doel is uw huid een frisse glans en meer stevigheid te geven.

Voor meer informatie over de klassieke dieptereiniging van Rotterdam Skincare, bekijk dan onze pagina www.rotterdamskincare.com/behandelingen/klassieke-dieptereiniging/.

Microdermabrasie

Deze mechanische peeling effent uw huid door middel van ronde korreltjes. Hij staat dan ook niet zomaar in dit artikel met de top 5 meest populaire gezichtsbehandelingen. Zo’n korrelvormige structuur helpt namelijk bij het verminderen van rimpels en bij het verwijderen van fijne lijnen op uw huid. Als u na dit soort behandelingen een hydraterende crème aanbrengt, dan dringt de zalf diep tot in de poriën door waardoor u de voedingstoffen van de crème een stuk beter kan opnemen. Daarnaast betaalt u ongeveer 90 tot 200 euro voor deze spabehandeling.