Epileren met touw Threading

Heeft u last van ongewenst haar in het gezicht? Bijvoorbeeld op de bovenlip, bakkenbaard of wangen? Het gezicht epileren met touw is dan een geschikte optie.
Het gezicht epileren met touw wordt ook wel threading genoemd. Vrouwen uit het midden-oosten gebruik deze methode vaak. De haren worden binnen no-time verwijderd zonder enige vorm van irritatie. Voor degene met een gevoelige huid die niet in contact wil komen met hars of ander haar-verwijdend materiaal is deze optie zeer geschikt. De huid staat namelijk enkel in contact met het katoenen touwtje. Epileren met touw is de perfecte optie voor gezichtsontharing. U heeft lang plezier van het resultaat, dit omdat het ongewenste haar inclusief wortel wordt verwijderd.

De haartjes blijven 2 tot 4 weken weg, dit kan per persoon verschillen. De make-up blijft egaler zitten zonder onderliggende donsharen. Wanneer het regelmatig wordt gedaan worden de haartjes met de tijd dunner. U kunt na het epileren uw eigen vertrouwde gezichtsproducten gebruiken.

Threading van de wenkbrauwen

Er is een grote vraag om de wenkbrauwen met touw te epileren. Het modelleren van wenkbrauwen vergt de combinatie van touw en pincet. Het overgrote deel aan donsharen dat zich bevindt buiten aan de wenkbrauw rand kan worden verwijderd met touw. Echter om een specifiek wenkbrauw model te behalen dient ook de pincet te worden gebruikt.