Verschillende factoren zijn van invloed op de gezondheid van de huid. Werkomstandigheden, productgebruik, verschillende seizoenen, algehele gezondheid en of bepaald medicijngebruik. Elke huid is uniek en het zorgen van de huid zal altijd nodig zijn, de huidtherapeute helpt u hier graag bij. Rotterdamskincare werkt met de producten van het Franse merk: La roche Posay.

Het Franse merk La Roche-Posay staat bekend om de intense samenwerking met dermatologen. La Roche-Posay biedt een compleet assortiment gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dermatologie. Alle producten zijn onder toezicht van dermatologen getest en worden aanbevolen door meer dan 90.000 dermatologen van over de hele wereld.

Wat is een klassieke dieptereiniging/ Classic facial?

Dit is een basisbehandeling van 60 minuten bestaande uit een reiniging, een huidanalyse en dieptereiniging. Een enzymatische peeling die ervoor zal zorgen de dode huidcellen te verwijderen en een masker aangepast op uw huidtype. Daarop volgend de afsluiting met een verzorgende crème en huidadvies van een professionele huidtherapeute. In deze behandeling wordt er gefocust op het verwijderen van mee-eters en pustels. Het doel is om de onzuiverheden te verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Tijdens deze behandeling krijgt het gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en ben je weer ontspannen en opgeladen. Een facial reinigt de huid van onzuiverheden en geeft een boost waardoor de huid weer gaat stralen.

De behandeling bestaat uit:

 • Huid analyse door de huidtherapeute
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Enzymatische peeling
 • Vapozone
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Kalmerend en verfrissend masker
 • Verzorgende crème als afsluiting
 • Advies over huidverzorging en producten

Voor wie is de behandeling bedoeld?

De klassieke dieptereiniging is geschikt voor degene die een behandeling wenst waar uitsluitend met de hand wordt gewerkt. Apparatuur zal in deze behandeling niet worden gebruikt. De behandeling is zacht en effectief waarbij waarbij voeding, hydratatie en balans in het belang zijn. De klassieke dieptereiniging ook wel benoemd als een huidtherapeutische reiniging, is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is op zichzelf staand een effectieve behandeling. Mochten er specifieke huid indicaties zijn die u wenst te behandelen word er vanuit deze behandeling een toekomstig behandelplan opgezet. Een plan voor de lange termijn, waarbij gekozen kan worden de klassieke dieptereiniging op te volgen met een medische peeling en of de microneedling/dermapen behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit zal worden bepaald op basis van een huidtherapeutische analyse. Elke 28 dagen gaat de huid een proces door van huidvernieuwing. Om die reden zal de behandelfrequentie elke 4-6 weken plaats kunnen vinden. Dit is echter afhankelijk van de huidconditie.

Wat wordt er specifiek behandeld?

 • White heads
 • Black heads
 • Dode huidcellen