Wilt u meer informatie over een gezichtsbehandeling of bent u benieuwd naar verschillende de behandelmethodes? Rotterdam Skincare legt uit diverse manieren om het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Met een gezichtsbehandeling herstelt u uw huid en bent u verzekerd van een stevige, gladde en gehydrateerde huidlaag. Behalve dat de behandelwijze echt ontspannend is, maakt het uw huid een stuk vitaler. Het heeft dan ook veel weg van een reinigende massage, manicure of pedicure voor uw gezicht.

Hoe werkt een gezichtsbehandeling?

Hoe werkt een gezichtsbehandeling, is een veel gestelde vraag. Veel mensen ervaren de kuur als een prettige beleving. Het wordt zelfs omschreven als een moment van pure verwennerij en ontspanning. Maar voordat u deze wereld van relaxatie kunt betreden, zijn er een aantal punten waarop u moet letten.

Wilt u de behandeling eens proberen, dan zult u eerst het doel, type en de kosten overwegen. Een pre-gezichtsconsult helpt u bij het bepalen van uw huidtype en geeft u een indicatie van de prijs, zodat u makkelijk een keuze kunt maken tussen de verschillende producten en procedures. Tijdens dit gesprek kunt u ook aangeven of u last hebt van allergieën. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan gedurende de kuur.

Daarnaast is dit consult bedoeld voor het stellen van vragen. Onze huid specialisten leggen graag aan u uit hoe de gezichtsbehandeling werkt en helpen u zoeken naar een passende huidverzorging. Tijdens dit korte één op één gesprek kunt u namelijk aangeven welke procedure u wilt volgen en welke crème u het liefst op uw lichaam wilt vermijden. Misschien heeft u bijvoorbeeld last van een pijnlijke huid bij de verwijdering van mee-eters. Of bent u gewoon nieuwsgierig naar het gevoel van de elektrische stroomstimulatie.

Een gezichtsbehandeling duurt ongeveer 20 tot 60 minuten. Heeft u langer nodig, dan kunt u op locatie of via de mail uw termijn verlengen. Daarnaast werken wij met comfortable behandelkamers en zorgen voor een aangename atmosfeer door middel van gedimde ruimtes of kaarslicht. Afhankelijk van uw behandeling keuze wordt verzocht om bij entree uw kleding in een kluisje te doen en een handdoek of badjas over uw lichaam te wikkelen. Hierna krijgt u een tafel toegewezen waarop u vervolgens kunt gaan liggen voor de gezichtsbehandeling.

Hopelijk hebt u middels deze beschrijving meer duidelijkheid over de gezichtsbehandeling. Lees dan vooral verder en ontdek het zelf! Want de onderstaande methode heeft, verrassend genoeg, geen maximum aantal behandelingen.

Gezichtsbehandeling hoe vaak?

Hoe vaak neemt u een gezichtsbehandeling? Uiteraard behandelt u uw huid met veel liefde en wilt u natuurlijk elke dag kunnen genieten van een momentje heerlijk ontspannen. U geeft uw huid de verzorging die het nodig heeft. Dit wil zeggen dat u meerdere kuurtjes moet volgen om een gezonde en gehydrateerde huid te behouden.
Door regelmatig een behandeling te ondergaan en professionele huidverzorging crème te gebruiken, houdt u uw opperhuid vitaal en hygiënisch. Er gaat niets boven routine. Het regelmatig herhalen van onze kuur heeft dan ook grote invloed op het eindresultaat. Discipline is namelijk de enige manier om zichtbaar te maken dat een gezichtsbehandelingen voordelen met zich meebrengt.

Wat kost een gezichtsbehandeling?

Onze cliënten betalen ongeveer 100 euro of 175 euro per gezichtsbehandeling. De kosten verschillen echter per sessie. Dit bedrag varieert van 100 euro voor standaard behandelingen en tot 200 euro voor premium kuurtjes. Kortom heeft iedere behandelmethode een verschillende prijscategorie. De kosten van dit bedrag wordt immers bepaald door het type behandeling dat u wilt.

Wat doet een gezichtsbehandeling?

De gezichtsbehandeling zuivert uw huid en voorkomt dat uw poriën verstopt raken. Het verwijdert kapotte huidcellen en zorgt voor hydratatie van uw gezicht. Op deze manier worden problemen met uw huid behandelt en blijven de huid barrières in balans. De voordelen van deze behandeling zult u in het volgende onderdeel kunnen vinden.

Waarom een gezichtsbehandeling?

Gezichtsbehandelingen zijn oorspronkelijk bedoeld om stress te minimaliseren en mentale druk te beperken of volledig weg te nemen. Gezicht massages activeren uw zenuwstelsel waardoor u minder snel last heeft van angstgevoelens en stemmingswisselingen. Bovendien bevat uw gezicht miljoenen drukpunten die met de rest van uw lichaam verbonden zijn. Het reageert op aanraking en het strelen van uw huid. U zult zien dat uw huid begint te glanzen en dat de werking van uw organen verbetert zodra u meerdere behandeldagen heeft gehad.

Gezichtsmassage bevordert de bloedcirculatie. Uit een onderzoek blijkt dat massage de bloedcirculatie in uw lichaam verbetert. Hetzelfde geldt voor uw gezicht. Een verbeterde bloedcirculatie in uw gezicht betekent dat uw cellen veel zuurstof en voedingsstoffen krijgen die met het bloed worden meegevoerd. Dit vertaalt zich in gezondere en efficiëntere cellen en een stralend gezicht.

Welke soorten gezichtsbehandelingen zijn er?

Heeft u moeite om een passende gezichtsbehandeling te vinden? Hieronder staan 4 behandelmethodes die uw gezicht een betere uiterlijk kunnen geven.

Acne gezichtsbehandeling: Deze methode helpt u bij het verwijderen van puisten, mee-eters en acne. Deze kuur zorgt voor een frisse, ontspannende en gezonde huid.

Dermapen Mirconeedling (dermaplaning): Deze behandelmethode verwijdert oude huid. Op deze manier blijft er een schone, hydraterende en gladde laag over en kunnen de huid crèmes een stuk efficiënter de huid binnendringen.

Peeling: Peelings worden oorspronkelijk gebruikt als behandeling voor uw handen, nek of gezicht. Smeer een beetje van de peeling op uw huid om oude huidcellen te verwijderen. Zo blijft een gladde en zachte huidlaag achter.

Niet aan tijd gebonden gezichtsbehandeling: De gezondheidsvoordelen van deze behandeling zijn net zo geweldig als het geheimzinnige recept waar deze methode op is gebaseerd. Deze alloverkoelende behandeling vergoot het collageen niveau in uw huid. En dat is een groot voordeel voor iedereen die een jeugdige huid wil krijgen. Door collageen begint uw huid te hydrateren en krijgt het een fris uiterlijk.

Klassieke gezichtsbehandeling: Een unieke behandeling die werkt op ieder huidtype. Dus ook ideaal voor mensen met een kwetsbare huid. Combineer de drie behandelingen om een frisse en gladde huid te verwezenlijken. Denk bijvoorbeeld aan gezicht massages, maskers en rehydratie om uw huid een gezonde en jeugdige uitstraling te geven.